Werkwijze

1. INVENTARISATIE

Alvorens u bij ons in de keukenstudio komt, heeft u ongetwijfeld al inspiratie opgedaan in magazines, internet of mogelijk een bezoek gebracht aan andere keuken(speciaal)zaken. De eerste stap is te weten wat u mooi vindt en welke stijl bij u past. Welke indeling, kleuren en materiaalsoorten heeft u voor ogen voor de keuken, maar zeker niet minder belangrijk welke vloer heeft of krijgt u en welke kleuren wilt u op de muren gaan gebruiken. Daarbij komt het bepalen van welke werkhoogte wenst u, welk keukenwerkblad past bij u en welke soorten apparatuur mag niet ontbreken in uw keuken. Graag bespreken wij met u uw eisen en wensenpakket in onze studio en zullen u hierbij eerlijk adviseren.

2. 3D-ONTWERP EN OFFERTE

Indien het idee voor uw droomkeuken helder is met de wensen en eisen, zullen wij deze gaan vertalen naar een 3D-ontwerp. Met een 3D-ontwerp tekenen wij realistisch de keuken in, zodat u een perfect beeld krijgt van hoe het eindresultaat kan zijn. Wanneer het 3D-ontwerp gereed is, maken wij op basis hiervan een op maat gemaakte transparante offerte. Transparantie vinden wij zeer belangrijk, aangezien wij u een eerlijke prijs willen bieden en u goed inzichtelijk hebt van de kosten. Vervolgens nodigen wij u uit voor een gesprek om het 3D-ontwerp en bijpassende offerte door te nemen. Aanpassingen stellen wij na dit gesprek bij om samen tot het gewenste resultaat te komen.

3. REALISATIE

Super, we gaan een samenwerking aan! Er kan ingemeten worden en de definitieve tekening met daarbij de technische omschrijving kan opgesteld worden. Afhankelijk van de ingreep wordt de planning in afstemming met u gemaakt en worden zo nodig alle partners ingezet om de diverse werkzaamheden te verrichten. Bent u nieuwsgierig hoe uw keuken wordt gefabriceerd? Laat het ons weten, dan houden wij u op de hoogte tijdens het productieproces of kom dan een kijkje nemen in onze werkplaats. Een dergelijk traject kan maximaal 12 weken duren. In deze periode heeft u te maken met één aanspreekpunt, wel zó prettig.

4. MONTAGE

De laatste en mooiste fase is in aantocht, het plaatsen van de nieuwe keuken. Nadat alle andere voorkomende werkzaamheden zijn afgrond, is het de beurt aan onze eigen monteurs om de keuken bij u te komen plaatsen. Afhankelijk van de grootte van de keuken zullen onze monteurs één, twee of drie dagen bezig om uw keuken volledig te monteren én aan te sluiten. Dat laatste houdt in dat wij ook het aansluiten van water en apparatuur op ons nemen. Dat betekent dat wanneer wij gereed zijn, de keuken ook in gebruik genomen kan worden. Tenslotte wordt de keuken door onze adviseurs bij u opgeleverd om het eindresultaat te zien en te vragen of het traject naar wens is verlopen.