Vrijblijvend
adviesgesprek

Keukenstijlen


U heeft het plan een nieuwe keuken aan te schaffen. Wat komt daar allemaal bij kijken, eigenlijk behoorlijk veel. Gaat u thuis verbouwen, bent u zich aan het oriënteren voor een keuken in uw nieuwbouw woning of overweegt u een keukenrenovatie. In elk traject kunnen wij u ondersteunen met onze expertise. Wilt u inspiratie opdoen? Download dan onze brochure!

Bent u van plan uw keuken te vernieuwen of te verbouwen? Of heeft u een nieuwe keuken nodig voor in uw (nieuwbouw)woning? Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij hebben 5 stappen opgesteld die u ter voorbereiding kunt nemen. Download onze checklist!IMPRESSIEIndustriële keuken
Industriële keuken

Een industriële keuken is een van de laatste keukentrends en heeft een stoer uiterlijk dankzij het gebruik van grove materialen en de industriële ruwe randen.

Scandinavische keuken
Scandinavische keuken

De Scandinavische keuken is ontstaan in de jaren ’30 en nog altijd razend populair. Licht en ruimte zijn kenmerkend voor de Scandinavische keuken.

Houten keuken
Houten keuken

Haal warmte, sfeer en gezelligheid in huis met een houten keuken. Een houten keuken leeft, heeft een natuurlijke look en is ideaal te combineren.

Moderne keuken
Moderne keuken

De moderne keuken is razend populair, eenvoudig en strak ingericht. Een moderne keuken heeft een eenvoudige, strakke, symmetrische en eigentijdse inrichting.

Tijdloze keuken
Tijdloze keuken

Een tijdloze keuken is neutraal en niet trendgevoelig, een keuken waar u dus jarenlang plezier van heeft. De materialen, kleuren en vormen zijn neutraal en blijven dus actueel.

Landelijke keuken
Landelijke keuken

Een landelijke keuken wordt ook wel een plattelands- of boerenkeuken genoemd. Een landelijke keuken zorgt voor een heerlijk warm en nostalgisch gevoel in huis.


DIRECT CONTACT
Wil je bij ons komen werken?

Bekijk dan hier onze vacatures!

_____