DIENSTEN

Een nieuwe keuken…

U heeft het plan een nieuwe keuken aan te schaffen. Wat komt daar allemaal bij kijken, eigenlijk behoorlijk veel. Gaat u thuis verbouwen, bent u zich aan het oriënteren voor een keuken in uw nieuwbouw woning of overweegt u een keukenrenovatie. In elk traject kunnen wij u ondersteunen met onze expertise.

Keukenstijlen

Inspirerend maatwerk in alle stijlen is bij ons mogelijk. Welke stijl past bij u? Is het landelijk, modern, klassiek, strak, exclusief, luxe design, tijdloos, greeploos, industrieel, stoer en robuust, hoogglans, een houtlook of een combinatie hiervan? In onze studio kunnen wij u informeren over de hipste trends. Durft u een gewaagde keuze te maken? Of wilt u het net even anders dan anders? Graag helpen wij u hiermee tot een goede keuze.

Keukenwerkbladen

Het aanbod van keukenwerkbladen is behoorlijk en in onze studio zijn diverse veel gevraagde soorten te zien en een breed scala aan voorbeelden. Wij kunnen onder andere graniet, composiet, keramiek, RVS, kunststof, hi-macs en beton leveren. Onze adviseurs kunnen u informatie geven over de verschillende aspecten van de soorten werkbladen en u een passend advies geven. Kiest u voor een dun blad of juist een robuust blad, alles is mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar wat past bij het keukenontwerp.

Keukenapparatuur

Het is u vast wel bekend dat er een legio aan merken en mogelijkheden zijn aan keukenapparatuur. Belangrijk hierin is goed te weten wat bij u past. Geeft u de voorkeur aan het koken op inductie of gas en welke uitstraling vindt u daarin belangrijk. In onze studio voeren wij enkele voor voorkomende merken en kunnen u hierover deskundig advies geven. Daarnaast hebben wij goede contact met onze leverancier waaraan wij gezamenlijk ook een bezoek kunnen brengen om inspiratie op te doen voor keukenapparatuur.

Impressie

Ontwerp hoekkeuken

Tegeltjes achterwanden zijn niet meer van deze tijd.

Ontwerp woonkeuken

Creativiteit in een ontwerp wordt verwacht van een keukenadviseur.

Ontwerp eikenlook keuken

Deze opdrachtgever heeft nadrukkelijk gekozen voor een eikenlook keuken.